İstanbul Hopa 00:00:0000:00:00

Vizyonumuz

7.10.2017 17:37:56 285 Kurumsal

Derneğimizin Vizyonu

Ülkemizin sanat ve kültürüne, tekstil endüstrisine, tekstil ürünlerine estetik, teknik ve işlev açısından önemli katkıları olan tekstil sanatçı ve tasarımcıların çalışma yaşamı içinde hak ettikleri saygın konuma ulaşmalarını sağlamak, onların mesleksel, sosyal ve ekonomik haklarını, özgürlüklerini savunmak, çağdaş koşullara uygun hak ve kazanımlar elde etmelerine çalışmak; tekstil sanatçılarının, tasarımcılarının mesleksel gelişimlerini sağlayacak her türlü eğitim, kültür hizmetlerini gerçekleştirmek; insan ve sanatçı hakları ve çalışma yaşamı kapsamındaki her türlü hukuksal sorun çözümü için gerekli girişimlerde bulunmak; dernek üyeleri arasında dayanışma ve işbirliği sağlamak, tüm bu amaçlar doğrultusunda gerekli çalışmaları yapmak, ulusal sanat ve kültürümüzü tekstil sanatçılarımızı, tasarımcılarımızı, onların çalışmalarını, ürünlerini yurt ve dünya çapında tanıtmak, yaymak, bu çalışmaların uluslararası sanat ve tekstil platformunda yer alabilmesi için girişimlerde bulunmak.

Resim Galerisi

E-Bültene üye ol E-Bültene üye olarak, mail üzerinden bilgilendirmeler alabilirsiniz.