Hakkımızda

İstanbul'daki Hopalılarla Hopa'daki hemşehrilerimiz arasında birlik ve dayanışmayı sağlamak, kültürel, sosyal, sportif, eğitim, turistik, folklorik ve benzeri faaliyetleri desteklemek, geliştirmek ve düzenlemektir.

Ticari amaç güdülmeden yukarıdaki amaçlara dönük çalışmaların yapılabilmesi için gerekli görülen menkulleri işletmek, kiralamak, devretmek, devralmak, satınalmak veya satmak, İstanbul çevresinde iskan eden Hopa'lılar arasında birlik ve sosyal dayanışmayı sağlamak için gerekli organizasyon ve etkinlikleri yapmaktır.

Hopa'daki sağlık ve eğitim hizmetlerinin iyileştirilmesi için yatırım ve organizasyonlar yapmak, maddi imkansızlıktan okuma imkanı bulamayan yetenekli hemşehrilerimizi okutmaktır.

Tüm bu faaliyetler için gerekli maddi kaynak teminine yönelik gayrimenkul almak, arsa alıp bina yapmak, gayrimenkulü işletmek, kiraya vermek, satmak ve trampa etmektir.

• DERNEK MERKEZİ BİNAMIZDAN GÖRÜNTÜLER
  • Fotoğraflar